микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы

pero facebookx  pero vimeo  pero insta

займ займ

Fuck Tinder

Gästspel på Teater Pero

Köp dina biljetter på Kulturbiljetter. Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00.Information


Anders och Bea älskar varandra och idag är dagen de ska gifta sig. Allt är i sin ordning, hela släkten väntar i kyrkan och de har lovat att inte läsa varandras meddelanden, men inuti Beas telefon lurar en mörk hemlighet. Dejting-applikationen Tinder.

När hemligheten uppdagas tar deras välplanerade liv en helt ny vändning. Anders tänker hämnas och loggar även han in på Tinder, ett beslut han snabbt mister kontrollen över.

Vad är du beredd att offra för den du älskar? Och hur mycket är friheten egentligen värd? När en relation tar slut öppnar sig tusen nya möjligheter. Eller..? Är det möjligheterna som är problemet? Varför lockas vi av nya relationer? Och varför fortsätter du swipa när du redan hittat den bästa?

Följ med på en fartfylld och humoristisk resa genom Tinders förtrollade värld. Dejter, missförstånd och sex varvas i ett högt tempo i denna nutidsskildring om makten att välja: Partner. Profilbild. Like eller Dislike.

Av och med: Eline Lundeberg och Albert Häggblom
Regiöga: Per Lagergren
Teknisk design: Henrik Wenne
Scenografi: Anna Wennerhed

Fuck Tinder hade urpremiär på Teater Pero i oktober 2017. Därefter har den spelats på svenska i Finland under sommaren 2018. En föreställning som ständigt utvecklas och förändras och som hyllats högt både av publik och kritiker. Missa inte!

Längd: 1 tim 50 min
Pris: Ordinarie 180 kr, Kåt & Singel 130 kr
Datum: 16 februari kl. 19.00

Evenemanget på Facebook

 

Boka: Fuck Tinder