микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы

pero facebookx  pero vimeo  pero insta

займ займ

Fabula Berättarscen

Fabula Berättarscen Mats Rehman

Presenteras av Fabula Storytelling 

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00.Information


2018 är överraskningarnas år på Fabula Berättarscen!
Vi bjuder på föreställningar på temat Cross Over och låter otippade konstformer möta scenberättandet. Vad sägs till exempel om berättande och klassiska stråkar, snuskiga målningar, danskonst och kanske slänger vi in en knivkastande fakir...
Kom och låt dig överraskas!

Fabula Berättarscen "första tisdagen i varje månad" är ett inarbetat och välbesökt koncept för den vuxna publiken. En riktig klassiker på Teater Peros gästspelsscen. Här får du höra berättelser från världens alla hörn, framförda av några av Sveriges främsta scenberättare.

3 APRIL kl. 19-21
Lögn och förbannad dikt
Dokumentära sanningar och lögnaktiga skrönor. Finns det någon skarp linje däremellan? Och var går då den gränsen? Vi bjuder på en filosofisk berättarkväll om minnets sanningshalt.
På scen: Göran Hemberg, Ida Junker, Pelle Olsson och Peter Hagberg

Fabula Lögn och förbannad dikt

1 MAJ kl. 19-21
Skamlösa historier
Varning för omoral! Den danske insamlaren Evald Tang Kristensen rodnade upp över öronen när han lyssnade till pigor och torpare för 150 år sedan. Nu har berättarna Annemarie Krarup och Mats Rehnman dykt ner i hans samlingar, och kommer ut med boken ”Skamløse eventyr”. Hör några av berättelserna - Vi utlovar danskt snusk, erotiska målningar och bristande respekt för överheten.
På scen: Annemarie Krarup och Mats Rehnman.

Fabula Skamlösa historier

 För detaljprogrammet, besök Fabula Storytellings hemsida

Längd: 2 tim inkl paus med servering
Pris: 180 kr, 120 kr stud/pensionär/grupp över fem pers.
Datum: 3 april och 1 maj kl. 19.00