микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы

pero facebookx  pero vimeo  pero insta

займ займ

Fabula Berättarscen

Fabula berättarscen Fabula berättarscen

Presenteras av Fabula Storytelling 

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00 eller förköp via Kulturbiljetter.Information


Fabula Berättarscen ”första tisdagen i varje månad” är ett inarbetat och välbesökt koncept för den vuxna publiken. Här får du höra berättelser från världens alla hörn, framförda av världskända scenberättare. Under våren gör Fabula tre olika berättarkvällar på Teater Pero, bland annat med den irländska världsturnerande scenberättaren Clare Murphy, som gästar oss med sin bejublade föreställning UniVerse, om universums uppkomst.

5 februari
Bryta upp, resa hem
I alla tider har missöden, längtan och drömmar fått människor att röra sig över jorden. Genom världens sagor kan vi röra oss också mellan liv och död, eller byta skepnad för att ta plats i nya element. Hör historier om att våga allt och ge sig av – och kanske också återvända...
På scen: Agnes Branting, Mats Rehnman och Peter Hagberg

2 april
Internationell Berättarscen – UniVerse med Clare Murphy!
Den världsturnerande scenberättaren Clare Murphy gästar Fabulascenen med sin bejublade föreställning UniVerse! Murphy tar oss med på en lekfull exkursion bland myter, vetenskap och en rejäl mängd sköldpaddor... Hör är den hisnande berättelsen om universums uppkomst, där vetenskap och uråldriga myter tävlar med varandra.
Språk: Engelska
På scen: Clare Murphy

7 maj
Carl von Linné – En blommande berättelse
Han blev Blomsterkungen med hela världen och la grunden för ekologin. Men han var också en fattigläkare som letade patienter på krogarna, en bitter arbetsnarkoman med egen hämndbok, och en omstridd professor med apor i trädgården. Möt vårens blomsterprakt med berättelsen om Carl von Linné, och om blommorna!
Under hösten 2019 turnerar Ida Junker med sin nya föreställning om Carl von Linné. På Fabulascenen ges en unik chans att se en längre version, med flera berättare och extra blomsterberättelser.
På scen: Ida Junker med flera

Regi: Fabula Storytelling
På Scen: Clare Murphy, Agnes Branting, Mats Rehnman, Peter Hagberg, Ida Junker m.fl.
Längd: 2 tim inkl. paus.
Pris: 180 kr, 120 kr stud/pensionär/grupp över fem personer
Datum: 5 februari, 2 april, 7 maj
Hemsida: www.storytelling.se

Boka: Fabula berättarscen