микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Fabula Berättarscen

Presenteras av Fabula Storytelling 

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00.Information

Reclaima klassikern!
Vi fortsätter vårt klassikerår och berättar litterära klassiker som du aldrig hört dom förr!
Här kan du upptäcka Edgar Allan Poes gastkramande historier, möta cliffhangerns mästarinna i Tusen och en natt, eller höra om hur skrämmande väsen befolkar våra Stockholmskvarter...
På scenen står några av Sveriges bästa berättare, redo att ta emot dig med hisnande historier, varm stämning och dessutom bokpresenter!

Fabula Berättarscen ”första tisdagen i varje månad” är ett inarbetat och välbesökt koncept för den vuxna publiken. En riktig klassiker på Teater Peros gästspelsscen.

 

Info om 3 oktober:

Följ med in i Edgar Allan Poes gastkramande berättelser, där mörka källare och dimmiga gränder döljer händelser som får håret att resa sig. Poe räknas som en av förgrundsgestalterna till skräcknovellen, den kusliga genre som i tvåhundra år utmanat läsare världen över. Här får hans historier liv genom berättarna Dominic Kelly och Kersti Ståbi, med musiker Leo Svensson Sander.

 Svarta Katter

Info inför 7 november:

Scheherazade hotas till livet av en brutal envåldshärskare. Men så börjar hon berätta historier för honom. Historier så spännande att han gång på gång skonar hennes liv bara för att få höra mer.

Vi bjuder på ett urval av alla de 1001 berättelser som finns samlade i denna klassiska bok, från persisk, arabisk och indisk berättartradition. Berättare: Ida Junker, Mats Rehnman och Peter Hagberg.

Tusen och en natt

Info inför 5 december:

Dom staden slukar
Staden är byggd för att skydda oss, men för vissa varelser går vi aldrig säkra. I denna nya föreställning, gjord av berättartrion Evil Twin, blandas nordiska sägner och moderna legender i en urban miljö. På scen: Agnes Branting, Amanda Glans och Frida Spång.

 

Dom Staden Slukar

 För detaljprogrammet, besök Fabula Storytellings hemsida

Längd: 2 tim inkl paus med servering
Pris: 180 kr, 120 kr stud/pensionär/grupp över fem pers.
Datum: 3 okt, 7 nov och 5 dec kl.19.00