Vad vet man?

En pjäs baserad på forskarnas tankar om vad som är sant just nu. Från 13 år

Biljettbokning finns längre ner på sidanInformation

Premiär 7 oktober

Världen är full av fakta och vi kan alla ta del av den i samma sekund som den presenteras på internet. Allt är tillgängligt och allt är möjligt. Men är allt sant? Och hur länge?
Vi behöver alla bli faktagranskare, eller sanningsdetektiver, och vi måste bli bra på att lära om. Att ständigt uppdatera oss och att omvärdera. Enligt hjärnforskarna kan vi det – det handlar bara om att göra!

I denna ungdomspjäs vill vi utmana och betrakta, beakta både det konkreta och det abstrakta, och kanske upptäcka alternativa fakta.

Vår stora publiksuccé Å andra sidan... har spelats i flera år för nästan 30.000 elever runt om i Sverige och Vad vet man? är en fristående fortsättning

Föreställningen lämpar sig utmärkt för skolor som arbetar med Skapande skola. Våra auktoriserade dramapedagoger kan arbeta vidare med klassen i en workshop. Lärarhandledning finns på hemsidan från hösten 2017.

Regi: Peter Engkvist
På scen: två skådespelare
Turné: 2017-2018
Maxpublik: 60 pers.
Speltid: 1 tim. inkl. kort samtal
Pris: 110 kr, fritt inträde för Kulturkompisar

*För förskolor och skolor i Sthlms stad finns begränsad Kulanpremie + För skola en vuxen fri per tjugonde elev.

Biljetterna till vardagsföreställningarna måste förbokas. För att få sin Kulansubvention måste skolor och förskolor även boka sina biljetter via kulans hemsida i god tid innan besöket hos oss. Om ni inte har en bokningskod sedan tidigare skickar ni ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och anger förskolans/skolans namn samt faktureringsadress så kommer det en kod som ni sedan kan använda framöver för andra Kulanbokningar.
För mer information om Kulanpremien
Boka Kulanpremier till Vad vet man?

 

Biljettbokningen öppnar den 8 augusti men du kan redan nu köpa dina biljetter via Kulturbiljetter