микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Parismiddagen

Parismiddagen Foto: Urban Jörén

Stockholm Dövas Förening presenterar Parismiddagen av Tyst Teater

Boka biljett i kalendariet eller genom att maila anmälan(at)stockholmsdf.se . För frågor, Teater Pero biljettkassa telefon 08-612 99 00.Information

Parismiddagen

Visst vore det intressant om nutid och dåtid träffades för att äta middag? Det är precis det som sker i Parismiddagen.

I Debbie Z. Rennies regi tar Parismiddagen med dig på en finurlig tidsresa om dövas förutsättningar för över hundra år sedan och idag. Har du undrat varför Paris är så viktigt för dövrörelsens historia? Varför älskar döva banketter? Visste du att teckenspråkets guldålder var på 1800-talet? Kan du alla kända döva genom historien? En praktfull, visuell och färgglad föreställning med både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Rätt efter rätt serveras, minne efter minne berättas. Vem berättar? För vad och för vilka?

Med Alexei Svetlovs scenografi och kostymdesgin av Lars Otterstedt samt maskarbete av Eva Rizell blir Parismiddagen en upplevelse du sent glömmer!

Spelas på svenskt teckenspråk och textas till svenska. Föreställningen hyllar den svenska dövrörelsens 150 års-jubileum. På Sverigeturné våren 2018 och spelas på Dövas Nordiska Kulturfestival sommaren 2018.

Medverkande
Mette Marqvardsen
Joakim Hagelin-Adeby

konstnärligt team
Manus:
Jenny Schöldt
Regi: Debbie Z. Rennie
Scenografi: Alexei Svetlov
Kostym: Lars Otterstedt
Mask: Eva Rizell
Foto: Urban Jörén
Producent: Riksteatern

Läng: 60 min
Pris:  250kr
Datum: 13 maj kl. 14.00 & kl. 16.00