микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Ett ord är ett ord

I leken med ord öppnas dörren till fantasin och allt blir möjligt. från 4 år

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00 eller förköp via Kulturbiljetter.Information

Vad ska man hitta på när man har tråkigt? Man kan väl inte sitta och göra ingenting! I den här berättelsen dröjer det inte länge förrän fantasin sätter fart och man vill leka...leka affär!

När man har tråkigt bubblar kreativiteten igång och då vill man leka. Att leka affär är alltid roligt och varför inte öppna en ordaffär där man kan sälja allehanda ord; långa och korta ord, ord som rimmar och ord som helt enkelt bara är vackra.
Snälla ord.
Och ord som är arga!
I leken med bokstavskombinationer öppnas dörren till fantasin och allt blir möjligt.

Hur låter ett ord ifall det beskrivs med musik? Hur ser ett ord ut ifall det beskrivs med en dans, eller en rörelse? Finns det egentligen ett ordförråd och hur stort är det i så fall? Och kan det bli tomt i förrådet?

Kreativitet, ohejdade associationer och en fantasi bortom alla gränser lotsar oss igenom denna berättelse.

Barn älskar bokstäver! Detta läslustprojekt kanske kan inspirera till ett samarbete med det lokala biblioteket eller bara till en ökad lust till ord? Lärarhandledning och skräddarsydd workshop kommer att erbjudas de skolor som arbetar med Skapande skola. Kontakta oss för mer information.

Föreställningen kommer även att spelas som Funkisföreställning 4 oktober kl. 10.00, läs mer här.

Regi: Peter Engkvist
På scen: Ulf Eriksson, Baura L Magnúsdóttir, Magnus Lundblad
Scenografi: Lina Serning
Kostym: Lina Serning
Efter en pjäs av: Michael Ramløse.

Målgrupp: 4 - 8 år
Speltid: ca 40 min
Pris: 110 kr vardagar*, 120 kr helger, fritt inträde för Kulturkompisar
Premiär: 8 september kl. 15.00

Datum: 11-14, 19-21 september, 2-3, 5, oktober, 13-15 november kl. 09.30*
            2-3, 5 oktober, 13-15 november kl. 10.45*
            6, 27 oktober, 17 november kl. 11.00 & kl. 13.00


*För förskolor och skolor i Sthlms stad finns begränsad Kulanpremie + för förskola en vuxen fri per fem barn och för skola en vuxen fri per tionde barn.

Biljetterna till vardagsföreställningarna måste förbokas. För att få sin Kulansubvention måste skolor och förskolor även boka sina biljetter via kulans hemsida i god tid innan besöket hos oss. Om ni inte har en bokningskod sedan tidigare skickar ni ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och anger förskolans/skolans namn samt faktureringsadress så kommer det en kod som ni sedan kan använda framöver för andra Kulanbokningar.
För mer information om Kulanpremien

Boka kulanpremie till Ett ord är ett ord

 

 

Boka: Ett ord är ett ord